Image

Cannondale Quick CX

 • Betere zitpositie

  De gloednieuwe Quick CX heeft een zitpositie met een consistent lagere stack- en langere reach-waarde die veel beter geschikt is voor het rijden op diverse soorten terrein en snel woon-werkverkeer.

 • Perfecte handling onder alle omstandigheden

  Voorvork met 50 mm veerweg absorbeert wasborden en hobbels, terwijl onze 1-1/2″ tot 1-1/8″ taps toelopende balhoofdbuis zorgt voor stuurprecisie en vertrouwen.

 • Comfort standaard meegeleverd

  SAVE Micro-suspension in de staande en liggende achtervorken zijn gecombineerd met een smallere 27,2 mm zadelpen, een Heads-Up rijhouding en ergonomische handvatten en dito zadel om het comfort en de controle op alle terreintypen te vergroten.

 • Maximale veelzijdigheid

  Dikke, veelzijdige 38c-banden zijn snel en geven veel grip op grindwegen en verharding. Met een complete bevestigingsset voor drager en spatborden kun je de Quick CX aanpassen aan jouw voorkeuren.

 • Lichter = meer plezier

  Dankzij de ongeëvenaarde expertise van Cannondale op het gebied van aluminium, is de Quick CX superlicht, maar biedt hij zwaarwegende prestaties op verharde en onverharde wegen.

“Onbeperkt rijden op de Cannondale Quick CX”

Cannondale Quick CX

De nieuwe CX is overal voor in. Hij is snel en leuk om te rijden op zowel verharde als onverharde wegen of stadse straten vol met gaten. Met zijn van mountainbikes afgeleide frame, voorvering, schijfremmen en 700x38c banden die geschikt zijn voor diverse ondergronden, levert de CX solide prestaties, waar je ook gaat rijden.

Modellen in de Quick CX serie