GRAVELBIKES: 4 SEIZOENEN FIETSPLEZIER


GRAVEL BIKES

Het maakt niet uit waar u fietst, in onze All-Road/Gravel-collectie is altijd een passende fiets te vinden - on-road of off-road, u bent er klaar voor.

Topstone-Carbon-TenTusscher-Cannondale

CANNONDALE GRAVELBIKES

Gravelbikes zijn de fietsen van het moment. Een tocht op de weg? Toch een stukje offroad? Met een Cannondale gravelbike kun je beide prima doen. Ontdek de Topstone en Supersix gravelbikes!


Cannondale Gravelbikes

CANNONDALE TOPSTONE

De Topstone is de gravelbike die korte metten maakt met alle andere gravelbikes dankzij zijn dikke banden, vertrouwenwekkende zitpositie en sportieve stuurgedrag. Of u nu graag meerdaagse excursies maakt op binnenwegen, onbekende wegen verkent of uw ritje naar het werk een stuk aangenamer wilt maken, dit is gewoon de beste keuze voor dat soort trips.


Cannondale Topstone
Cannondale-Topstone-TenTusscher
Image

TREK CHECKPOINT

Checkpoint is een serie all-road fietsen die ontworpen zijn om uw avonturen te verlengen. Deze fietsen zijn breed inzetbaar, allround, geweldig om te rijden en uitgerust met stevige onderdelen die bestand zijn tegen gebruik op diverse soorten wegdek. Of u nu op zoek bent naar een pure gravelbike, een stevige forenzenfiets die op diverse soorten ondergrond uit de voeten kan of een all-road avonturenfiets, met de Checkpoint heeft u gegarandeerd de perfecte match.


Trek Checkpoint

GIANT REVOLT

Dit is een prestatiegerichte Giant gravelbike die zowel op verharde als onverharde wegen uitstekend uit de voeten kan. Die veelzijdigheid komt goed van pas als uw rit over gevarieerd terrein gaat. Hij heeft een lichtgewicht Advanced composite frameset met een endurance-geometrie waardoor u minder snel vermoeid raakt tijdens lange, zware ritten.


Giant Revolt
Image

HET CARBON VAN
SANTA CRUZ

Ze doen dingen een beetje anders bij Santa Cruz. Terwijl de meeste bedrijven eerst koolstofvezel op hun racefietsen introduceerden, hebben zij er mountainbikes van gemaakt om zijn kracht en veelzijdigheid als materiaal te bewijzen. En nu hebben ze een Carbon Stigmata gemaakt - een echte cross en grind powerbike! Ervaar hem in de winkel.

Proefrit aanvragen

SANTOS CROSS LITE

De Cross Lite is een multifunctionele gravelracer. Hij is licht, hij is snel en geschikt te maken voor volledige bepakking.
De krachtige, hydraulische schijfremmen - de grootste race schijven die u kunt krijgen - en het comfortabele racestuur met ondiepe bocht maken hem tot een sportieve, strakke crosser. Voor op de weg of in terrein.

Proefrit aanvragen

De Video

Een alles omvattende video voor deze geweldige fiets (en wat een gaaf filmpje). Tot snel!

Zoeken

Zoeken

Filter

Filter