GRAVEL


GRAVEL SERIES

Het maakt niet uit waar je fietst, in onze All-Road/Gravel-collectie is altijd een passende fiets te vinden – on-road of off-road, je bent er klaar voor.

Image

Cannondale Topstone

De Topstone is de gravelbike die korte metten maakt met alle andere gravelbikes dankzij zijn dikke banden, vertrouwenwekkende zitpositie en sportieve stuurgedrag. Of je nu graag meerdaagse excursies maakt op binnenwegen, onbekende wegen verkent of je ritje naar het werk een stuk aangenamer wilt maken, dit is gewoon de beste keuze voor dat soort trips.

Meer informatie

Trek Checkpoint

Checkpoint is een serie all-road fietsen die ontworpen zijn om jouw avonturen te verlengen. Deze fietsen zijn breed inzetbaar, allround, geweldig om te rijden en uitgerust met stevige onderdelen die bestand zijn tegen gebruik op diverse soorten wegdek. Of je nu op zoek bent naar een pure gravelbike, een stevige forenzenfiets die op diverse soorten ondergrond uit de voeten kan of een all-road avonturenfiets, met de Checkpoint heb je gegarandeerd de perfecte match.

Meer informatie
Image

Giant Revolt

Dit is een prestatiegerichte gravelbike die zowel op verharde als onverharde wegen uitstekend uit de voeten kan. Die veelzijdigheid komt goed van pas als je rit over gevarieerd terrein gaat. Hij heeft een lichtgewicht Advanced composite frameset met een endurance-geometrie waardoor je minder snel vermoeid raakt tijdens lange, zware ritten.

Meer informatie

Het carbon van Santa Cruz

Ze doen dingen een beetje anders bij Santa Cruz. Terwijl de meeste bedrijven eerst koolstofvezel op hun racefietsen introduceerden, hebben zij er mountainbikes van gemaakt om zijn kracht en veelzijdigheid als materiaal te bewijzen. En nu hebben ze een Carbon Stigmata gemaakt – een echte cross en grind powerbike! Ervaar hem in de winkel.

Proefrit aanvragen

Santos Cross Lite

De Cross Lite is een multifunctionele gravelracer. Hij is licht, hij is snel en geschikt te maken voor volledige bepakking.
De krachtige, hydraulische schijfremmen – de grootste race schijven die je kunt krijgen – en het comfortabele racestuur met ondiepe bocht maken hem tot een sportieve, strakke crosser. Voor op de weg of in terrein.

Proefrit aanvragen