TREK E-BIKES


Trek elektrische fietsen

Trek is vooral bekend door haar race en mountainbike fietsen en u ziet bij het ontwerp van de e-bikes daar ook veel uit terug. Trek ontwerpt de e-bikes met behulp van wat zij noemen: de ultimate comfort filosofie en na veel testen zijn ze op dit lichte en sportief uitziende frame uitgekomen. Er zijn 3 contactpunten op een fiets en Trek heeft aan deze 3 punten extra aandacht besteed, ze hebben een mooi en stevig zadel gecreëerd, mooi brede handvatten met goeie handpalm steun en brede pedalen met zachter rubber en meer grip. Verder worden de elektrische fietsen van Trek geleverd met bredere banden hierdoor hebben ze een stabiele wegligging en een comfortabelere rijervaring.

Alle Trek e-bikes zijn uitgerust met een Bosch middenmoter die sterk en stil is. De meeste Trek e-bikes hebben de accu geïntegreerd in het frame door middel van het Removable integrated battery (rib) systeem. Bij dit systeem zijn de accu en accu-kap 1 geworden. Hierdoor heeft de fiets een mooi uiterlijk en is die zeer gebruiksvriendelijk. De accu kunt u gemakkelijk uit de fiets verwijderen met 1 simpele draai met de fietssleutel, u heeft hier dus geen gereedschap voor nodig.

Trek Verve+ Series

Een allround elektrische fiets met een slimme, efficiënte en extreem duurzame afmontage. Een perfecte gewichtsverdeling met de extreem betrouwbare middenmotor van Bosch! Een sterke no-nonsens elektrische fiets!


Bekijk model & uitvoeringen

Trek District+ series

De comfortabele en onderhoudsvriendelijke elektrische fiets! De District+ Serie fietsen garanderen de beste combinatie van natuurlijke en soepele ondersteuning! Alle District+ Serie fietsen zijn afgemonteerd met het Bosch ondersteuning systeem!


Bekijk model & uitvoeringen

Trek Allant+ Series

Een allround elektrische fiets met slimme en efficiënte eigenschappen. Bestand tegen stadsgebruik en klaar voor elke rit. Met de Bosch Active middenmotor wordt iedere rit een plezier!


Bekijk model & uitvoeringen

Trek powerfly series

De Powerfly is het toppunt van beproefde Trek mountainbike-technologie in combinatie met de beste e-MTB-technologie. Dit is een uiterst breed inzetbare mountainbike met trapondersteuning die u meer power en meer mogelijkheden geeft.


Bekijk model & uitvoeringen

Bekijk onze voorraad:

Zoeken

Zoeken

Filter

Filter