PEGASUS ELEKTRISCHE FIETSEN

TECARO E10

De Duitse degelijkheid is te vinden bij alle Pegasus fietsen. De Tecaro E10 uitgerust met de Bosch performance motor zorgt voor niets minder dan plezierige kilometers!

OPERO E8

Een geluidsarme ondersteuning, het Shimano Steps systeem ondersteund tijdens prachtige ritten door de natuur. Het Opero E8 frame is uitgerust met een voorvering en zadelpen vering voor ultiem comfort!

SOLERO E8

De licht fietsende e-bike met de juiste ondersteuning! De Pegasus Solero E8 is de e-bike voor de recreatieve rit en de alledaagse fietstocht! De standaard gemonteerde anti-lek banden zorgen voor zorgeloos rijden in de natuur!

SIENNA

Duitse degelijkheid voor een scherpe prijs! De Pegasus Sienna is uitgerust met een Shimano Nexus 7-speed naaf en een Bosch active line motor om u met comfort te laten fietsen!

RAVENNA 8

Fietsen met ondersteuning was nog nooit zo prettig! Het Magura hydraulische remsysteem laat u veilig tot stilstand komen terwijl de Bosch motor ervoor zorgt dat u op uw gewenste snelheid met plezier fietst!

SOLERO E10 LT

De licht fietsende e-bike met de juiste ondersteuning! De Pegasus Solero E10 is de e-bike voor de recreatieve rit en de alledaagse fietstocht! Met 10 versnellingen en hydraulische schrijfremmen bent u verzekerd van een zeer comfortabele rit!