KOGA ELEKTISCHE FIETSEN


KOGA E-Bikes

Koga is het Nederlandse merk die een fantastische kwaliteitsfiets op de markt brengt. Al jaren bekend van hun geweldige elektrische fietsen die verkrijgbaar zijn in verschillende types. Onze ruime voorraad Koga fietsen kunt u bekijken in onze vestiging in Almelo.

E-Nova

De Koga E-Nova is hun meest onderhoudsvriendelijke elektrische fiets die zowel in een riem- als dichte kettingkast uitvoering is te verkrijgen in combinatie met een naafversnelling. Comfortabele houding en hoogwaardige onderdelen dat is hoe de E-Nova collectie is opgebouwd. Doordat Koga het betrouwbare Bosch systeem heeft gekozen zult u een betrouwbare fiets hebben.

Bekijk model & uitvoeringen

E-Inspire

Zoekt u een fiets zoals de E-Nova maar dan met de lichtere derailleurversnelling dan is de E-Inspire de juiste fiets. Doordat Koga bij de E-Inspire heeft gekozen voor een derailleurversnelling die lichter rijdt en ook de gehele fiets lichter maakt. Net als bij de andere Koga modellen wordt ook hier weer gekozen voor het betrouwbare Bosch systeem.

Bekijk model & uitvoeringen

E-Lement

De Koga E-Lement is nog net iets sportiever dan de E-Inspire, zowel in de houding als in de fiets. Zo zit u sportiever op de fiets en heeft Koga bij de E-Lement gekozen voor hydraulische schijfremmen in plaats van de Magura hydraulische velgremmen zoals bij de E-Inspire. De lichte en geïntegreerde feathershock vering van Koga zorgt voor meer comfort en een lichter stuurgedrag ten opzichte van een standaard voorvork.

Bekijk model & uitvoeringen

Pace

De meest sportieve elektrische fiets in de Koga collectie is met uitstek de Pace. Deze fiets is zowel verkrijgbaar in een normale uitvoering als in de high speed uitvoering. Bovendien kunt u kiezen uit een fiets met een derailleurversnelling als met een riem uitvoering voor minder onderhoud aan uw elektrische fiets.

Bekijk model & uitvoeringen

tentusscher-stripe

Testen of bekijken

We hebben enkele modellen bij ons in de winkel staan. Ben je echt benieuwd naar het rijgedrag van deze fiets? Maak dan een afspraak in de winkel, we kunnen dan ook naar de mogelijkheid van een testfiets kijken.

Zoeken

Zoeken

Filter

Filter