GIANT ELEKTRISCHE FIETSEN

Image

ENTOUR E+

De Entour-E+ is de nieuwste e-bike, die persoonlijke accu keuze combineert met de SyncDrive life middenmotor, powered by Yamaha

Bekijk model & uitvoeringen
Image

PRIME E+

Moderne stadsfiets met vloeiende ondersteuning en hoge efficiëntie. Voel het gemak van de nieuwe Yamaha middenmotor.

Bekijk model & uitvoeringen
Image

QUCIK E+

De compacte SyncDrive motor levert soepele en constante trapondersteuning – zich naadloos aanpassend aan uw pedaalkracht – zodat u makkelijker over heuvels komt, uw snelheid op kunt voeren en uw fietstocht gemakkelijker maakt. Met het snelle en stabiele frame en de EnergyPak batterij maakt de Quick-E elke rit sneller en leuker.

Bekijk model & uitvoeringen

TRIPLE X E+

DeTriple X E+1 laat u stijlvol genieten van een natuurlijk rijgevoel dat veel overeenkomsten vertoont met dat van een gewone fiets. Door zijn comfortabele zitpositie, zijn soepele versnellingssysteem en relaxte stijl, maakt de Triple X fietsen tot een plezierige bezigheid.

Bekijk model & uitvoeringen

Image

EXPLORE E+

De Explore E+ combineert een stadse stijl met een ongepolijst karakter. Net als een SUV, is deze fiets geschikt voor meerdere omstandigheden. Hij voelt zich perfect thuis in een stadsomgeving, maar heeft ook alle mogelijkheid zware fietstassen mee te nemen voor een weekendrit. De SyncDrive middenmot

Bekijk model & uitvoeringen
Image

GRANDTOUR E+

Perfect voor een zorgeloze ontspannen zondagmiddag fietstocht, maar ook voor dagelijks gebruik en voor korte stadsritten, de GrandTour E+ heeft een nieuw ALUXX aluminium frame design met een lage instap voor Dames. De fiets onderscheidt zich door zijn comfortabele zithouding, voorvorkvering en krachtige Magura HS11 hydraulische velgremmen.

Bekijk model & uitvoeringen
Image

EASE E+

Een moderne uitvoering van de klassieke stadsfiets. De Ease-E laat u stijlvol genieten van een natuurlijk rijgevoel dat veel overeenkomsten vertoont met dat van een gewone fiets. Door de lage instap gecombineerd met de unieke frame-eigenschappen van Giant, krijgt u een fiets waar u net zo makkelijk opstapt als dat u ermee rondrijdt. De SyncDrive-F motor zorgt voor een soepele en stille rit. Lees alles over de technische eigenschappen van het systeem bij de Tech Highlights.

Bekijk model & uitvoeringen
Image

FASTROAD E+ PRO

Bekijk model & uitvoeringen

Met zijn doelgerichte geometrie, uitstekende gewichtsverdeling en geïntegreerde krachtbron, houdt de FastRoad-E+ de gang erin tijdens druk woon-werkverkeer en andere avonturen op de weg.

Image

DAILYTOUR

Zo als de naam al zegt is deze fiets perfect voor dagelijks gebruik. Door de onderhoudsvriendelijke onderdelen kunt u de fiets ook in slechte weersomstandigheden gebruiken zonder daar constant onderhoud aan te hebben. Verder zorgt het Yamaha systeem voor een krachtige en stille motor met een groot accubereik.

Bekijk model & uitvoeringen
Image

ANYTOUR

De Giant Anytour is de elektrische fiets die uitermate geschikt is voor lange fietstochten maar bovendien ook voor stadsgebruik geschikt is. Door de sterke Yamaha motor in combinatie met de grote accu kunt u veel kilometers maken met de Giant Anytour. Daarnaast zorgt het derailleur versnellingssysteem voor een groot versnellingsbereik waardoor u ook perfect in de bergen kunt fietsen met de Anytour.

Bekijk model & uitvoeringen