GAZELLE ULTIMATE
ELEKTRISCHE FIETSEN


 
 

Ultimate, de ultieme kwaliteit van Gazelle!

Naast de vertrouwde Gazelle lijnen biedt Gazelle ook de Gazelle Ultimate fietsen aan. De Gazelle Ultimate is een hoogwaardige fiets waarbij de nadruk is gelegd op de afwerking van de fiets. Naast een hoogwaardig frame worden er ook hoogwaardige onderdelen gemonteerd op de Gazelle Ultimate. Met de Gazelle Ultimate fietst u met gemak naar het werk, en geniet u van uw dagtocht in het weekend. Van sportieve e-bike tot comfortabele stadsfiets, de Gazelle Ultimate heeft een breed aanbod aan fietsen. Van een niet ondersteunde fiets tot een fiets met ondersteuning, met de Gazelle Ultimate geniet u van optimaal comfort.

Bosch motoren

De Gazelle Ultimate elektrische fietsen worden afgemonteerd met een Bosch midden motor. De Bosch midden motor is een stille / geruisloze motor die een prettige ondersteuning geeft. De plaatsing van de midden motor zorgt voor een stabiel en wendbaar stuurgedrag. Bij Gazelle kunt u een keuze maken uit een Zilver, Gouden of Platinum accu.

Kwaliteitsonderdelen

Bij de Gazelle Ultimate lijn is er heel goed nagedacht over welke onderdelen er worden gebruikt. Zo kiezen ze bijvoorbeeld heel bewust voor de Magura hydraulische velgremmen aangezien dit erg onderhoudsvriendelijk is en altijd goed remt. Daarnaast kiezen ze voor verlichting die over een grote lichtbundel beschikt zodat je ook perfect in het donker kunt fietsen. Verder kiezen ze voor een stabiele achterdrager in verband met de accu die achter in de drager zit en een lichte verende voorvork.

Gazelle Ultimate T9 HMB

De Gazelle Ultimate T9 HMB beschikt over de nieuwe Bosch Active Line plus motor die geruisloos is. In combinatie met de afneembare Intuvia display van Bosch heb je een mooi beeld over de snelheid, afstand, bereik en andere informatie. De fiets wordt daarnaast uitgerust met hydraulische Magura velgremmen. Het grote voordeel hiervan is dat u minder onderhoud heeft en je meer controle hebt over de remmen.

Gazelle Ultimate T10 HMB

De Gazelle Ultimate T10 HMB is een hoogwaardige lichte elektrische fiets met een Bosch Performance line motor. De Performance line motor is een krachtigere motor met een comfortabel rijgedrag. De Ultimate T10 is uitgerust met hydraulische schijfremmen waarmee u veilig en gemakkelijk tot stilstand komt. Een erg prettig rijdende e-bike van alle gemakken voorzien. Bovendien is deze fiets uitgerust met een Bosch Nyon display met fiets navigatie!

Contact & Route

tentusscher-stripe

Bosch e-tube

Elektrische fietsen worden elk jaar fraaier. Bosch heeft een nieuwe accu ontwikkeld die fraai verwerkt kan worden in het frame. Hierdoor biedt het fietsfabrikanten nieuwe mogelijkheden voor accu integratie. De accu is enkel beschikbaar in een 500Wh uitvoering.

Gazelle Ultimate C8 HMB

Met de Gazelle Ultimate C8 HMB geniet u van ultiem comfort. Deze gesloten kettingkast is in combinatie met de 8 speed Shimano premium versnellingsnaaf onderhoudsarm. Deze licht rijdende e-bike is uitgerust met een Bosch Active Line Plus motor, een geruisloze midden motor die een prettige ondersteuning nodigt.

Zoeken

Zoeken

Filter

Filter