GAZELLE ELEKTRISCHE FIETSEN


GAZELLE E-BIKE'S

De elektrische fiets, of e-bike, is niet meer weg te denken uit het straatbeeld. u ziet ze in alle vormen, kleuren en maten voorbij komen. Gazelle biedt een breed assortiment elektrische fietsen, u kiest eenvoudig de beste elektrische fiets voor uw situatie. Wilt u weten waar u op moet en kan letten bij de aanschaf van een Gazelle elektrische fiets? Kom dan naar onze winkel voor deskundig advies of klik op de button om een persoonlijke afspraak te maken. Hieronder tevens een overzicht van enkele populaire modellen uit de Gazelle e-bike collectie


Ultimate

De hoogste kwaliteit Gazelle fietsen dat is waar de Gazelle Ultimate collectie uit bestaat. Fietsen met hoogwaardige onderdelen, sterke Bosch middenmotor en de geïntegreerde 500 Wh accu voor grote actieradius. Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen zowel met een naafversnelling als in de derailleur uitvoering voor de sportievere fietser.

Image
Image

Gazelle ORANGE

De perfecte fiets voor stadsgebruik, dat is waar de Gazelle Orange altijd al om bekend stond in de stadsfiets collectie. Nu deze ook als elektrische fiets wordt uitgebracht is dit een veelverkochte fiets door de dichte kettingkast, Bosch Active line motor, comfortabele houding en de vering in zowel de voorvork als de zadelpen. Bovendien worden alle kabels weggewerkt in het frame voor een erg nette uitstraling.

Grenoble

Zoekt u net iets meer dan de Gazelle Orange dan is de Grenoble net wat luxer afgemonteerd. Zo heeft de Gazelle Grenoble een luxere voorvorkvering die tevens lichter in gewicht is. Daarnaast kiest Gazelle bij de Grenoble voor de sterkere Bosch Active Line Plus motor die beschikt over een 50 Nm motor. Bovendien is de Grenoble ook verkrijgbaar in een Powerpack batterij die weggewerkt is in het frame.

Image
Image

Vento

Prijstechnisch een zeer interessante elektrische fiets voor iemand die ook op zoek is naar een wat sportiever uiterlijk maar wel rechtop wil zitten. De Gazelle Vento beschikt over de Bosch Active Line motor en is verkrijgbaar in een derailleur versnelling en een dichte kettingkast uitvoering.

Heavyduty – Miss Grace

De meeste transportfietsen beschikken vaak over een voorwielmotor, echter wordt zowel de Heavyduty als de Miss Grace uitgevoerd met de geweldige Bosch Active Line motor, perfect voor stadsgebruik. Doordat deze fietsen beide beschikken over een dubbele standaard en een stuurslot wordt deze fiets ook vaak ingezet wanneer er kinderzitjes op moeten.

Image
Image

Ami

Heeft u last met opstappen en wilt u graag nog met de voeten bij de grond kunnen als u op het zadel zit, dan is de Gazelle Ami de ideale fiets aangezien deze ook nog eens over een Shimano Steps middenmotor beschikt. Dit zorgt voor veel meer stabiliteit waardoor het fietsen veel veiliger wordt ten opzichte van een voorwielmotor. Bovendien staat u ook snel stil door de Magura hydraulische velgremmen.

tentusscher-stripe

Testen of bekijken

Ben je benieuwd naar het rijgedrag van de Gazelle fietsen? Maak dan een afspraak in de winkel, we kunnen dan ook naar de mogelijkheid van een testfiets kijken.

Afspraak maken

Zoeken

Zoeken

Filter

Filter