FLYER ELEKTRISCHE FIETSEN


Geweldige e-bike unieke componenten

FLYER heeft het FIT-systeem ontwikkeld, dit is nieuwe technologie die uniek is op de markt. Het FIT-systeem staat voor FLYER Intelligence Technologie. Dankzij het FIT-systeem, harmonieuze integratie en perfecte tuning betekent dat de individuele componenten in constante en nauwkeurige communicatie met elkaar zijn, waardoor de FLYER e-bike te allen tijde optimaal kan presteren.

Flyer Upstreet 5

De elektrische Upstreet 5 met Panasonic motor is inzetbaar op zowel de dagelijkse ritten als de langere tourritten. Naast de middenmotor van BOSCH, Yamaha, Shimano en Brose bieden wij met de Upstreet 5 ook een Panasonic Motor aan. Elke motor heeft zijn eigen rijgedrag. Kom het de verschillende motoren testen bij ons in de winkel.

Eigenschappen Upstreet 5

Het merk Flyer komt uit Zwitserland en biedt pure kwaliteit. De Flyer fietsen staan bekend om zijn uitstekende rijgedrag door het ontzettend stijve frame.

Wat de toekomst ons brengt.. Hoe breder de banden, hoe meer comfort. De banden worden breder maar er komt geen extra rolweerstand. Flyer voert veel fietsen uit met 50mm banden, meer comfort en toch gemakkelijk blijven fietsen

Direct en gelijkmatig schakelen dankzij de derailleur. Elke versnelling wordt gemakkelijk gevonden zonder dat het teveel weerstand oplevert. Dit resulteert weer een langere afstand en staat u nooit een tand te zwaar of te licht.

Flyer Gotour 6

Een sportieve allround elektrische fiets. De Gotour 6 heeft met zijn geïntegreerde Powertube-accu een sportief maar vooral uniek framedesign. Met zijn Bosch middenmotor 36 V Active Line Plus verplaatst u zich moeiteloos van A naar B en door zijn 50mm banden biedt de Flyer Gotour6 u extra comfort zonder extra rolweerstand.

Eigenschappen Gotour 6

Zijn geruisloze Bosch middenmotor zorgt ervoor dat u zich gemakkelijk en snel kan verplaatsen terwijl het doormiddel van zijn Powertube een sportieve design brengt.

Het frame is misschien niet het aller lichtste maar uitmuntend stijf. Door zijn stijfheid brengt dit een directe krachtsoverbrenging en meer comfort en verplaatst u zich gemakkelijk op lange rechte stukken als een bochtige passage in de stad.

De combinatie met een voorvering en 50mm brede banden brengen extra comfort op allerlei verschillende ondergronden. De banden zijn een ontwikkeling die in de toekomst op vrijwel alle fietsen toegepast gaat worden.

tentusscher-stripe

Bosch e-tube

Elektrische fietsen worden elk jaar fraaier. Bosch heeft een nieuwe accu ontwikkeld die fraai verwerkt kan worden in het frame. Hierdoor biedt het fietsfabrikanten nieuwe mogelijkheden voor accu integratie. De accu is enkel beschikbaar in een 500Wh uitvoering.