Cannondale Tesoro Neo XCannondale Tesoro Neo X

Het frame van de Cannondale Mavaro Active City maakt gebruik van Cannondale’s Smartform C2-legeringconstructie, waardoor hij niet alleen licht, maar ook sterk is. De Cannondale Headshok voorvork biedt veercomfort onder alle omstandigheden en zorgt ervoor dat de fiets stabiel en veilig aan voelt.

  • Madone

Frame

Cannondale maakt gebruik van een volledig nieuw hydroform aluminium frame voor de Tesoro Neo X. Het frame is licht en toch stijf, de kabels lopen mooi intern.

Bosch motoren

De Cannondale Tesoro Neo X modellen zijn allemaal voorzien van Bosch motoren en interne Bosch accus van 500Wh of 625Wh. Het top model kan tevens voorzien worden van een extra accu van Bosch door middel van het Dual Battery System.

Veelzijdigheid

Door zijn bredere banden, Powertube accu en Bosch middenmotor is de wegligging van deze Tesoro Neo X ongeëvenaard. Naast deze eigenschap-pen is er ook een verende voorvork gemonteerd waardoor ook slecht be-rijdbare paden geen probleem meer zullen zijn met deze Tesoro Neo X. Kom deze fiets snel bekijken bij Ten Tusscher Almelo en Enschede.

tentusscher-stripe

Testen of bekijken

Ben je benieuwd naar het rijgedrag van de Cannondale Tesoro? Maak dan een afspraak in de winkel, we kunnen dan ook naar de mogelijkheid van een testfiets kijken.

Afspraak maken