CANNONDALE MAVARO


MAVARO

Niets is beter dan de vrijheid om lekker op pad te gaan, de wind in de rug te voelen en het avontuur tegemoet te rijden De Cannondale Mavaro e-bike is ontworpen met dit vrijheidsgevoel in het achterhoofd. Hij is ideaal voor complete weekend-uitstapjes, boodschappen doen, woon-werkverkeer op twee wielen en snelle ritjes in de buurt.

  • Mavaro-1-1
  • MAvaro-2
  • Mavaro-3

Het perfecte gezelschap

Met een geïntegreerde achterdrager, naadloze ondersteuning en een comfortabele rechtop zitpositie, is het de perfecte manier om jezelf de vrijheid te gunnen die je nodig hebt in of buiten de betonjungle.

Gecombineerde controle en comfort

De fietsen van Cannondale zijn voorzien van Cannondale HeadShok geveerde voorvorken. Deze lichte, stijve en soepel werkende vorken zijn een perfecte aanvulling op de fikse snelheden en stevige gebruikseisen die gesteld worden aan moderne e-bikes en ze overklassen de zware, stuiterende vorken van de concurrentie.

Zwaar belastbaar, maar lichtgewicht gevoel

De vorken van de Mavaro zijn voorzien van oogjes voor montage van voordragers terwijl de gelaste achterdragers minimaal doorbuigen waardoor ze stevig aanvoelen, ongeacht de belading.

Stijf frame en geweldig stuurgedrag

Het frame van de Mavaro heeft een oversized SmartForm C2 aluminium constructie en is een van de stijfste frames op de markt. Een stijver frame biedt meer veiligheid, accurater stuurgedrag en een verbeterde stabiliteit bij hoge snelheden. Kortom: een leukere rijervaring! Dat is in het bijzonder merkbaar bij de damesframes en de City step-thru-modellen.

De Mavaro modellen:


tentusscher-stripe

Testen of bekijken

Ben je benieuwd naar het rijgedrag van de Cannondale Mavaro? Maak dan een afspraak in de winkel, we kunnen dan ook naar de mogelijkheid van een testfiets kijken.

Afspraak maken

De Video

Een alles omvattende video voor deze geweldige fiets (en wat een gaaf filmpje). Tot snel!