Image

Trek Crockett Series

 • Pure racegeometrie

  Trek heet haar racegeometrie herzien na deskundige feedback van onze profrenners. Het resultaat is een krachtige, snelle, soepele fiets die domineert op elk terrein.

 • IsoSpeed-vork

  Royale, precies afgestemde sweep en vorm vergroten de flexibiliteit zonder in te boeten aan laterale stijfheid. Je krijgt meer comfort en totale controle.

 • Cyclocross-specifieke oplossingen

  Succes zit hem in de cyclocross-specifieke details: een strakkere kabelgeleiding en een bovenbuis die gevormd is om hem op je schouder te kunnen dragen en voldoende ruimte voor bredere banden.

 • Remhoeven of schijfremmen

  Alle remkracht die je wenst en die je nodig hebt: soepele schijfremmen voor alle weersomstandigheden of lichtgewicht cantilevers.

 • Racen, wassen, herhalen

  Rij met de Crockett en win. Elk kenmerk van deze aluminium cyclocrossfiets is ontworpen om te racen en hij is geprogrammeerd om te winnen: racegeometrie, keuze uit remsystemen en in crosswedstrijden beproefde onderdelen.

'Elk kenmerk van de Trek Crockett is ontworpen om te racen'!

Trek Crockett

Elk kenmerk van de Trek Crockett is ontworpen om te racen! Keuze uit remsystemen zorgen ervoor dat u altijd tot stilstand komt, terwijl de racegeometrie de Crockett laat accelereren tot hoge snelheden.

Dit product is niet meer op voorraad