Image

Trek Boone Series

 • Pure racegeometrie

  Trek heeft haar racegeometrie herzien na deskundige feedback van onze profrenners. Het resultaat is een krachtige, snelle, soepele fiets die domineert op elk terrein.

 • OCLV carbontechnologie

  Uiterst licht Trek OCLV carbon met ingebouwde Carbon Armor-bescherming vliegt over de zwaarste parkoersen en blijf heel, ook na jarenlang gebruik.

 • Soepele IsoSpeed decoupler

  IsoSpeed-technologie deinst niet terug voor zware parkoersen. Trek's innovatieve decoupler zorgt voor meer verticale flexibiliteit, zodat u sterker en langer rijdt.

 • Remhoeven of schijfremmen

  Alle remkracht die uw wenst en die je nodig hebt: soepele schijfremmen voor alle weersomstandigheden of lichtgewicht cantilevers.

 • Cyclocross supefiets

  Boone is Trek's snelste, soepelste en lichtste crossfiets ooit, met een racegeometrie die de concurrentie verplettert. Hij is voorzien van de exclusieve IsoSpeed technologie die oneffenheden wegfiltert.

'Ontwikkeld met de man die elke cyclocross wedstrijd al gewonnen heeft: Sven Nys!'

Trek Boone cyclocrosser

De Trek Boone is ontwikkeld met de man die elke cyclocross wedstrijd al gewonnen heeft: Sven Nys! De Trek Boone is de snelste en lichtste crossfiets ooit. Met een racegeometrie en IsoSpeed technologie die oneffenheden weg filtert! Sven heeft er geen half werk van gemaakt!

Dit product is niet meer op voorraad