Image

Cannondale SuperX Series

  • Ultiem wapen

    Voor diegene die het ultieme wapen zoekt om het gevecht aan te gaan met het zand, de modder en de glibberpartijen van de cyclocross is bij de Cannondale SuperX aan het juiste adres!

  • Ballistec carbon

    Ballistec is Cannondale’s eigen methode van hoge sterkte, hoge stijfheid carbon constructies. Het is de ideale mix van de meest geavanceerde materialen in de wereld gecombineerd met de meest geavanceerde carbon engineering en design. De resultaten spreken voor zich.

  • Save micro suspension technologie

    Cannondale SAVE micro-suspension-technologie is het belangrijkste trillings- en schokabsorberende systeem in de fietsindustrie. SAVE maakt gebruik van technisch ingebouwde flexibiliteit in het frame en de vork om niet alleen de voelbaarheid van trillingen te verminderen, maar ook om het contact van de banden met de ondergrond te verbeteren. Het resultaat is dat Cannondale frames die zijn uitgerust met SAVE-technologie, sneller over oneffenheden rollen en onder alle omstandigheden zorgen voor een vertrouwd en neutraal stuurgedrag.

'Alles komt samen bij de Cannondale SuperX, de hoge stijfheid en het lage gewicht zorgen ervoor dat deze fiets sneller accelereert dan die van uw concurrent!'

Cannondale SuperX

Soepeler door de blubber, strakker door de bochten en gemakkelijker remmen! Alles komt samen bij de Cannondale SuperX, de hoge stijfheid en het lage gewicht zorgen ervoor dat deze fiets sneller accelereert dan die van uw concurrent!

Dit product is niet meer op voorraad