Cyclocrossers kopen bij Ten Tusscher

Ben jij al helemaal om? Cyclocross is een geweldige sport dat ook erg uitdagend is! Het is soms nodig de fiets op de schouders te nemen en ermee te lopen, bijvoorbeeld bij te zanderige stukken of trappen. Ben je nog recreant of amateur? Geen probleem ook dan kun je kiezen voor het meest uitgebreide assortiment cyclocross fietsen.

CANNONDALE CAADX

Een veelzijdige crossfiets! Afgeleid van de SuperX is dit de aluminium crossfiets die meer biedt dan alleen crossen door de modder! De mogelijkheid om spatborden te monteren maken dit de fiets die u op alle ondergronden kunt gebruiken!


CANNONDALE SUPERX

Soepeler door de blubber, strakker door de bochten en gemakkelijker remmen! Alles komt samen bij de Cannondale SuperX, de hoge stijfheid en het lage gewicht zorgen ervoor dat deze fiets sneller accelereert dan die van uw concurrent!


GIANT TCX ADVANCED / PRO

Deze composite flyer voelt zich thuis in de prachtige chaos van hectische cyclocross-wedstrijden en helpt om cool te blijven onder wilde omstandigheden. Zijn Advanced-grade composite frame maakt het makkelijker om vol gas een steile helling te beklimmen, de fiets op u schouders te dragen over hindernissen en een strakke lijn te kiezen op afdalingen in zand, modder of sneeuw.


TREK BOONE

Ontwikkeld met de man die elke cyclocross wedstrijd al gewonnen heeft: Sven Nys! De Trek Boone is de snelste en lichtste crossfiets ooit. Met een racegeometrie en IsoSpeed technologie die oneffenheden weg filtert! Sven heeft er geen half werk van gemaakt!


TREK CROCKETT

Elk kenmerk van de Trek Crockett is ontworpen om te racen! Keuze uit remsystemen zorgen ervoor dat u altijd tot stilstand komt, terwijl de racegeometrie de Crockett laat accelereren tot hoge snelheden.


Zoeken

Zoeken

Filter

Filter