Fiets <u>leasen</u> bij Ten Tusscher?>

Fiets leasen bij Ten Tusscher

Bij Ten Tusscher ben je aan het goede adres om een fiets te leasen. Wij zijn aangesloten bij onder andere TSR Lease, Lease A Bike en Bovag. Lees op deze pagina de belangrijkste info. Kom ook gerust eens langs voor een gepsrek met een van onze ervaren medewerkers.

Wat is fiets lease?

Een fiets leasen of een fietsplan houdt in dat je op een nieuwe fiets rijdt tegen een vast maandbedrag. Die kosten worden niet rechtstreeks bij jou verrekend, maar bij je werkgever. Jouw werkgever verrekent het dan weer met jouw brutoloon. Je bespaart daarmee een aanzienlijk bedrag ten opzichte van het zelf aanschaffen van een fiets. Je voordeel is afhankelijk van de bijdrage van je werkgever.

Hoe werkt fiets lease?

Allereerst moet je werkgever aangesloten zijn bij een leasemaatschappij. Vervolgens kun je bij de leasemaatschappij via een calculator berekenen welke fiets in je budget zou passen. Maar we kunnen het uiteraard makkelijk voor je maken, want wij helpen je in een van onze winkels graag verder. Dan kunnen we je voorzien van advies en kunnen we je direct vertellen welke fiets bij je doel past. Neem contact met ons op om een afspraak te maken en dan zou het in een mum van tijd geregeld moeten kunnen zijn.

Kan je een fiets leasen als particulier?

Ja, bij BOVAG en Fietslease (Friesland Lease) kan is een fiets leasen privé ook mogelijk. Bij TSR en Lease-a-bike niet. Bij TSR, Lease A Bike, Sqoot en Hellorider is een leaseplan een samenwerking tussen werkgever en leasemaatschappij en vervolgens weer met een fietsenwinkel zoals Ten Tusscher. Bij Bovag en Leasefiets is er het private-leaseplan.

Wat kost een fiets leasen?

Afhankelijk van de aanschafprijs van de fiets betaalt je werkgever maandelijkse kosten. Die kosten worden verrekend met je brutoloon. Ook zijn er verschillende servicepakketten in een leasecontact af te sluiten die de prijs mede bepalen. Omdat er op deze vraag geen eenduidig antwoord te geven is, adviseren we je langs te komen voor een gesprek of om de calculator op bijvoorbeeld de website van TSR Lease te gebruiken. Ook andere leasemaatschappijen hebben zo’n calculator.

Kun je een elektrische fiets leasen?

Ja, een e-bike kan ook geleaset worden. Gelukkig maar. Nog meer reden om met een e-bike aan te schaffen dus! Gezond, milieubewust en via je werkgever leasen bespaart geld. Voor iedereen een win-win.

Hoe kan ik een fiets leasen?

Bij Ten Tusscher kun je zowel via zakelijke als particuliere lease een fiets leasen. Wij werken samen met de verschillende maatschappijen waar een zakelijke en/of privéregeling mogelijk is.

• TSR Lease
• Lease A Bike
• Bovag
• Leasefiets (onderdeel van Friesland Lease)
• Sqoot
• Hellorider

Loop gerust binnen om het leasen van jouw fiets rond te maken. Of bel voor meer info.

Voordelen fiets lease op een rijte

  • De aanschafkosten vervallen
  • Geen zorgen over verzekering, banden, reparatie, onderhoud
  • Aantrekkelijk maandelijks leasetarief

Meer vragen over een fiets leasen?

Heb je meer of andere vragen over het leasen van een fiets? Neem gerust contact met ons op, onze verkoopmedewerkers staan je graag te woord.

Contact