Cervélo CyclesGet every possible advantage!

Cervélo ontwikkelt high performance fietsen met oog voor detail! Bij Cervélo kijken ze naar gewicht, comfort, stijfheid en gebruikers mogelijkheden! Elke Cervélo fiets heeft rij eigenschappen om u van elke rit te laten genieten!

Cervélo S5

De Cervélo S5 maakt u nog sneller! Deze aero racefiets is nu nog sneller en aerodynamischer dan voorheen! Stijver en comfortabeler dan iedere andere aero racefiets geeft de Cervélo S5 u alle voldoening die je uit een aero racefiets kan halen!

Proefrit aanvragen

Cervélo S3

De combinatie van balans en stijfheid maakt de Cervélo S3 een ideale aero racefiets! Comfortabel met een ideale krachtoverbrenging zorgen ervoor dat uw rit nog sneller gaat! Verbeter uw records en ga elke uitdaging aan op de Cervélo S3!

Proefrit aanvragen

Cervélo R5

De Cervélo R5 leert u passie herontdekken. De high performance R5 is licht, snel en direct! Deze racefiets is razendsnel en rijdt als een speer berg op! De aangename zit positie samen met het stijve frame maken dit een fiets om iedereen uit het wiel te rijden!

Proefrit aanvragen

Cervélo R3

Deze all-round racefiets is comfortabel en snel! Een betrouwbare racefiets met de eigenschappen die u zoekt om je niveau te verhogen! De verschillende modellen maken het mogelijk om de ideale fiets uit te zoeken!

Proefrit aanvragen

Cervélo C3

Geniet! Elke kilometer op de Cervélo C3 laat u meer en meer genieten van deze endurance racefiets! Het dempende frame met comfortabele geometrie zorgt voor een optimaal rij gedrag. Licht gewicht met de juiste onderdelen, de Cervélo C3 is klaar voor iedere rit!

Proefrit aanvragen

Cervélo P3

De ideale tijdrit fiets om elke tijd te verbeteren! De Cervélo P3 maakt elke kilometer sneller en laat u beter presteren. Een high performance aerodynamisch frame met dempende eigenschappen om uw snelste rit nog sneller te maken!

Proefrit aanvragen

De SystemSix modellen:
Image

Scalpel SI 2 Women


Bekijk uitvoering

Image

Scalpel SI Hi-MOD 1


Bekijk uitvoering

Image

Scalpel SI Hi-MOD World Cup


Bekijk uitvoering
 


Zoeken

Zoeken

Filter

Filter
Geen producten beschikbaar van dit merk

De Video

Bekijk ook nog even het leuke filmpje van Cervélo. Graag tot snel!