CANNONDALE


Image

Cannondale heeft een fiets voor elk type fietser

Met het merk Cannondale heeft fietsenwinkel Ten Tusscher echt een top merk in huis. De elektrische fietsen van Cannondale zijn zeer gebruiksvriendelijk, fantastisch om mee te rijden en gemaakt van de beste materialen. Kortom, de fietsen van Cannondale zijn uiterst veelzijdig en een genot om mee op pad te gaan!

Geïntegreerde dagrijverlichting

Naast een superheldere koplamp heeft de Mavaro Neo ook dagrijverlichting die in de achterdrager en aan de voorzijde in het frame geïntegreerd zodat u beter zichtbaar bent onder alle lichtomstandigheden.


Cannondale Tesoro

Een fiets voor elk type fietser

Cannondale heeft een fiets voor elk type fietser. Zoekt u een sportieve fiets waarmee u snel op uw bestemming bent? dan is de Cannondale Tesoro of Canvas wellicht iets voor u. zoekt u een stadfiets waar u ook langere ritten mee kunt maken, dan raden wij de Cannondale Mavaro aan. Alle e-bikes van Cannondale zijn uitgerust met de nieuwste technologieën en gemaakt voor puur rijplezier.


Cannondale Mavaro

Bekijk onze voorraad:

Zoeken

Zoeken

Filter

Filter

Cannondale innovatie

Het bedrijf Cannondale is altijd bezig met innovaties. Zo heeft het met de Mavaro de lichtste e-bike weten te creëren. Een fiets van maar 19 kilogram, ideaal om mee te nemen op uw fietsendrager of achter op de camper.


tentusscher-stripe

Testen of bekijken

Ben je benieuwd naar het rijgedrag van de Cannondale Modellen 2021?
Maak dan een afspraak in de winkel, we kunnen dan ook naar de mogelijkheid van een testfiets kijken.

Afspraak maken

ACTIERADIUS

Zorgen over de actieradius van uw e-bike is niet meer nodig. Alle fietsen van Cannondale worden standaard geleverd met de grootste Bosch accu beschikbaar voor dat model. Met een actieradius van 130km hoeft u zich nooit zorgen te maken dat u stil komt te staan.


Bekijk onze voorraad:


De Video

Een alles omvattende video voor deze geweldige fiets (en wat een gaaf filmpje). Tot snel!