CANNONDALE MAVARO


MAVARO

Niets is beter dan de vrijheid om lekker op pad te gaan, de wind in de rug te voelen en het avontuur tegemoet te rijden De Cannondale Mavaro e-bike is ontworpen met dit vrijheidsgevoel in het achterhoofd. Hij is ideaal voor complete weekend-uitstapjes, boodschappen doen, woon-werkverkeer op twee wielen en snelle ritjes in de buurt.

  • Mavaro-1-1
  • MAvaro-2
  • Mavaro-3

Cannondale Mavaro Neo Frame en vork

De frames van de Cannondale Mavaro Neo maken gebruik van Cannondale’s Smartform C1-legeringconstructie, waardoor ze niet alleen licht maar ook sterk zijn. De Cannondale Headshok voorvork biedt veercomfort onder alle omstandigheden en zorgt er in combinatie met de steekassen voor dat de fiets sta-biel aanvoelt.

Prestatiegerichte aandrijflijn

De Cannondale Mavaro Neo modellen zijn afhankelijk van het model uitgerust met een Bosch Active Line Plus of een Bosch Performance Line CX motor en een 500Wh of een Bosch 625Wh accu. De fiets worden voortgedreven door Shimano derailleurs of Gates riemen.

Kortom, bent u op zoek naar een van de meeste moderne en beste ebikes op de markt, zoek dan niet verder en kom naar Fietsenwinkel Ten Tusscher.

Cannondale Mavaro Active City Frame en Vork

Het frame van de Cannondale Mavaro Active City maakt gebruik van Cannondale’s Smartform C2-legeringconstructie, waardoor hij niet alleen licht, maar ook sterk is. De Cannondale Headshok voorvork biedt veercomfort onder alle omstandigheden en zorgt ervoor dat de fiets stabiel en veilig aan voelt.

Cannondale Mavaro Active of Performance city onderdelen

De Cannondale Mavaro Active of Performance city zijn uitgerust met een Bosch Active Line Plus motor of een Bosch Performan-ce Cruise motor, beide modellen beschikken over een Bosch 500Wh accu. De fietsen maken gebruik van een solide Shimano Deore derailleur, dit geeft de fietsen een sportief karakter. Hyd-raulische schrijfremmen van Shimano, goede verlichting een stevig slot van Abus en goede Schwalbe banden zijn van-zelfsprekend bij een topfiets als deze.

Kortom, bent u op zoek naar een van de lichtste ebikes op de markt, zoek dan niet verder en kom naar Fietsenwinkel Ten Tusscher in Almelo of Enschede.

De Mavaro modellen:


Zoeken

Zoeken

Filter

Filter

tentusscher-stripe

Testen of bekijken

Ben je benieuwd naar het rijgedrag van de Cannondale Mavaro? Maak dan een afspraak in de winkel, we kunnen dan ook naar de mogelijkheid van een testfiets kijken.

Afspraak maken

De Video

Een alles omvattende video voor deze geweldige fiets (en wat een gaaf filmpje). Tot snel!