Betaalmogelijkheden bij Ten Tusscher

Online bestellingen uit de webshop kun je betalen met iDeal, CreditCard, Apple Pay, IN3, Paypal, Klarna en overboeking.

In de winkel kun je betalen met cash, pin (ook contactloos), creditcard en IN3.

iDeal - online

Kies je voor iDeal dan betaal je direct online zonder extra kosten. Direct na de betaling wordt de bestelling in gang gezet voor klaarmaken en verzenden, omdat wij direct een melding van jouw bank ontvangen dat er betaald is. De volgende banken hebben de optie om gebruik te maken van iDeal: ABN AMRO, ASN Bank, bunq, Handelsbanken, ING, Knab, Rabobank, Regiobank, Revolut, SNS Bank, Triodos en Van Lanschot. 

Creditcard - online en winkel

Wij accepteren betalingen met Visa en MasterCard. Je betaalt in de webshop in een beveiligde omgeving en direct na de betaling wordt de order verwerkt. Ook in  de winkel is betaling met deze creditcards mogelijk.

Apple Pay - online en winkel 

Met Apple Pay betaal je veilig, snel en direct in onze webshop. Ondersteunenden banken bieden deze methode aan, of Apple Pay voor jou mogelijk is, hangt af van de bank waar je rekening is ondergebracht. Het enige wat je moet doen is een creditcard- of Maestro-rekening koppelen aan jouw Apple Pay account. Dit doe je via Apple Wallet. In de winkel is contactloos betalen met Apple Pay ook gewoon mogelijk.

In3 - online en winkel

In3 is een methode om gespreid te betalen. Betaal je nieuwe fiets zonder rente en zonder BKR registratie in 3 keer. Deze methode is ideaal om een grote uitgave te spreiden. Kies voor In3 bij betaalmethode in de webshop, het systeem doet vervolgens een supersnelle gegevenscontrole. Daarna voldoe je direct de eerste betaling, waarna je order wordt klaargemaakt. Binnen 30 dagen voldoe je de 2e betaling en binnen 60 dagen het laatste 3e deel. Je ontvangt een mailtje zodra je een nieuwe betaling moet doen. Wel zo makkelijk!

PayPal - online 

Koppel je PayPal rekening aan je eigen bankrekening en/of creditcard, of betaal met ontvangen geld vanaf je PayPal rekening. Zo betaal je veilig en snel zonder extra kosten in onze webshop. Na de betaling wordt je order direct verwerkt.

Overboeken - online

Kies voor overboeken als je zelf de overboeking wilt beheren. Let op dat met deze methode de verwerking pas plaatsvindt zodra wij het geld op de rekening hebben. Het duurt minimaal 1 werkdag voordat we de betaling hebben ontvangen. Je ontvangt na de bestelling een factuur op het door jou ingevulde e-mailadres. Gebruik voor de overboeking het bankrekeningnummer die op de factuur staat vermeld. Vermeld bij de betalingskenmerken altijd het factuurnummer.

SprayPay - online en winkel

Wij snappen dat een fiets een flinke investering is. Daarom kun je met SprayPay gespreid betalen. Met SprayPay betaal je in termijnen en geniet je direct van je nieuwe aankoop. Je spreidt de betaling over een periode van 12, 18, 24, 48 of 60 maanden. SPrayPay betalingen zijn mogelijk tussen €250,- en €10.000,-. 
Meer info over SprayPay.

 

Cadeaubonnen

Wij accepteren de volgende cadeaubonnen:
Ten Tusscher 
TSR
VVV

Ten Tusscher cadeaubonnen

De cadeaubonnen van Ten Tusscher zijn in de winkel te koop en erg leuk als cadeau voor een fietsfanaat. Met die bon kan de gelukkige ontvanger zelf shoppen in één van onze winkels in Almelo of Enschede. Cadeaubonnen zijn verkrijgbaar vanaf €5,- en in veelvouden van €5,- zelf samen te stellen.