Batavus Quip Extra Cargo E-go 2022

De Quip Extra Cargo voldoet helemaal aan de laatste trends. Een mooie functionele transportfiets maar dan wel elektrisch natuurlijk. Deze stoere pakezel is voorzien van degelijke dragers zowel voor als achter. Geen last is hem te zwaar. Meer informatie

batavus_quip_extra_cargo_ego_dames_2022 be101796 be101797 be101798 be101799 be101800
Vanaf € 2.399,00
Rijklaar afgeleverd
  • Persoonlijk advies
  • De beste fietsen
  • Grootste voorraad
Employee Photo

Heeft u vragen over dit product?

Lees hieronder verder of neem contact met ons op.

Productomschrijving

 Waarom is deze fiets voor jou? Jij zoekt een transportfiets voor de ritten in de bebouwde kom waar je graag alles met de fiets doet. Maar jij wil ook graag wat ondersteuning om die rit wat fijner te maken. Met de Quip Extra Cargo krijg je een enorm praktische maar ook stoere, veilige en stabiele elektrische transportfiets. Met de stevige dragers voor en achter zijn de mogelijkheden eindeloos. Een kinderzitje monteren is natuurlijk ook mogelijk. Deze hippe stadsfiets is niet alleen in zijn uitstraling uniek, elke Quip Extra Cargo heeft zijn eigen nummer. Dit duidelijk zichtbare nummer is niet te verwijderen, een stukje design maar met een duidelijke functie. Fijn gevoel mocht jouw Quip Extra Cargo ooit gestolen worden. De tweepoot standaard zorgt samen het Easy Lock Adapter stuurslot voor dat je zonder dat de fiets dreigt om te vallen je spullen op de fiets kan laden. Deze moderne transportfiets is uitgerust met een Bosch Active Line 40Nm middenmotor. Fijne ondersteuning voor dat stuk tegen de heuvel op of voor als de wind eens weer tegen zit. De accu is centraal op het frame geplaatst. Dat geeft een goede balans tussen gewichtsverdeling en een ruime instap. De accu laat zich makkelijk verwijderen. Standaard wordt de fiets geleverd met een 300Wh PowerPack accu. De maximale actieradius is dan 80km. Mocht je langere ritten willen of te denken te gaan maken dan is een upgrade naar een 400 Wh, maximale actieradius 115km, of 500Wh accu, maximale actieradius 150km, altijd mogelijk. Met een verlichting die zijn stroom krijgt van de accu heb je een verlichting die altijd aan is. Wel zo veilig in het drukke verkeer. 

Waarom jij blij wordt van dit product

  • Bosch Active line motor 45Nm
  • Accu naar keuze 300Wh, 400Wh of 500Wh
  • Stevige dragers voor en achter
  • Brede anti-lek banden. Comfort en veiligheid
Uniek servicepakket

Uniek servicepakket

Bij aanschaf van een fiets krijg je het unieke Ten Tusscher servicepakket! De 1e beurt is volledig gratis! Op alle volgende servicebeurten betaal jij als gewaardeerde klant 20 jaar lang slechts € 29,95 i.p.v. € 75!
Gratis Shortfit!

Gratis Shortfit!

Bij aanschaf van een fiets ontvang jij altijd een gratis shortfit! Met deze fietsmeting zorg je ervoor dat je comfortabeler en efficiënter gaat fietsen. Samen zorgen we ervoor dat je fietshouding optimaal is!

Specs Batavus Quip Extra Cargo E-go 2022

Merk Batavus
Fiets model Dames, Unisex
Frame materiaal Aluminium
Motor positie Middenmotor
Motor model Bosch Active Line
Accu upgrade mogelijk Nee
Product subgroep Transportfiets
Toon alle specificaties
Toon minder specificaties