BACK TO SCHOOLOm het nieuwe schooljaar in te luiden hebben wij nu een fantastische Back to School actie met onze populairste schoolfietsen! Bij aanschaf van één van de geselecteerde modellen krijgt u een gratis Monkey Mee geleverd en gemonteerd! De naam Monkey Mee is u misschien niet direct bekend maar het is het “rekje” waar de grote schooltas opgezet kan worden. Met de sterke spanriem die u kunt aansnoeren zit de tas vast op het rekje en hoeft de schooltas niet op de rug.Image

ONTDEK HIER DE BACK TO SCHOOL MODELLEN

Zoeken

Zoeken

Filter

Filter

GRATIS MONKEY MEE

Met de Steco Monkey Mee bagagedragerverbreder worden school- en andere rugtassen stevig bevestigd op de bagagedrager. Doordat je de tas op de bagagedrager kunt zetten en met de sterke spanband de tas vast kan zetten door het aan te snoeren zit de tas altijd goed en veilig vast. Hierdoor hoeft de zware rugtas niet meer op de rug en gaat het fietsen een stuk comfortabeler. Het is dan ook niet voor niets dat in een fietsenstalling van een school vele fietsen staan met een Monkey Mee.

BACK TO SCHOOL ACTIE

Kom je bij ons langs in de winkel in Enschede of Almelo voor deze Back to School actie of moeten wij de fiets bij je thuis bezorgen? In beide gevallen zorgen wij ervoor dat de fiets netjes en goed afgemonteerd wordt en dat de Monkey Mee gratis en veilig is gemonteerd.

Actie is geldig tot eind September.
*Inruilen? Vraag één van onze collega's naar de voorwaarden.

Lefty Ocho video