Admin 21-04-2023

Ten Tusscher is overgenomen door familiebedrijf Broekhuis

Bericht namens familie Ten Tusscher.

Ten Tusscher is overgenomen door familiebedrijf Broekhuis

Na jarenlang eigenaar te zijn geweest van onze mooie fietsspeciaalzaken in Almelo en Enschede, zijn onze winkels overgenomen door het familiebedrijf Broekhuis. We hebben ons altijd met hart voor de zaak en met veel liefde voor de klanten ingezet. Maar het is tijd om de sleutels van de Ten Tusscher-vestigingen over te dragen.

Voor u zal er niet meteen iets veranderen. Wij (Jan, Sylvia, Jordi en Jeroen) blijven actief in beide winkels en dat geldt ook voor onze medewerkers. U wordt nog steeds geholpen door dezelfde mensen. We staan voor u klaar met dezelfde service en klantvriendelijkheid zoals u van ons gewend bent.

“Alles voor een enthousiaste klant”

In 1932 begonnen als autodealer, 90 jaar later is Broekhuis uitgegroeid tot aanbieder van fietsen, campers, bedrijfswagens, motoren en auto’s. Daarnaast biedt het bedrijf onder meer autolease, bedrijfswageninrichting, camperombouw en verzekeringen aan.

Doordat er zoveel kennis over verschillende disciplines in huis is, kunnen de medewerkers van Broekhuis antwoord geven op elke mobiliteitsvraag. Het familiebedrijf heeft, net als wij, klantgericht werken hoog in het vaandel staan. Er wordt altijd een passende oplossing gevonden, want alles wordt in het werk gesteld voor een enthousiaste klant.

Broekhuis Fietsen groeit

Vorig jaar nam Broekhuis de fietsenwinkels Belga Fietsen en Kroone Liefting over. Met de overname van Ten Tusscher komt het aantal winkels op 5. De toevoeging van onze fietsenzaken onderschrijft de ambitie van Broekhuis om een sterke speler in de markt te worden. In de toekomst wordt de naam van onze winkels in Almelo en Enschede gewijzigd naar Broekhuis.

Vragen? Kom langs!