Rudi Jansen 09-09-2022

Hij is er! De nieuwe Trek Domane SLR 7 gen 4 2023

Trek noemt het een ode aan de openbare weg en wij kunnen niet anders dan dit beamen. De populaire Trek Domane is er nu in de volgende generatie, generatie 4. Deze gen 4 is weer lichter en sneller dan de vorige generatie.

Hij is er! De nieuwe Trek Domane SLR 7 gen 4 2023

 

”DE FIETS DIE ELKE RIT BETER MAAKT”. - TREK DOMANE GEN 4

 

Trek Domane | Ongeëvenaard, verbluffend en wonderbaarlijk

Aan superlatieven geen gebrek voor deze veelzijdige supermachine. Of je nou verharde wegen, onverharde gravelpaden of lange marathons rijdt, met de Trek Domane haal je maximale vreugde uit iedere rit.

Ongeëvenaard comfort, verbluffende veelzijdigheid en wonderbaarlijke prestaties. Neem als voorbeeld de winnende Parijs-Roubaix ritten van Trek-Segafredo rensters Elisa Longo-Borghini en Lizzie Deignan die in respectievelijk 2022 en 2021 de klassieker over de kasseien wonnen. In samenwerking met de renners en rensters van Trek-Segafredo is deze Domane dan ook geworden tot de veelzijdige superster die het nu geworden is.

Gen 4 | Vierde generatie Domane

Deze vierder generatie heeft een nieuw frameontwerp die de fiets nog lichter en aerodynamische maakt dan de vorige versie. De SLR 7 gen 4 is gemaakt van topkwaliteit OCLV 800-serie carbon. De Kammtail-buisvormen zijn verbeterd waardoor de aerodynamica nog beter is. En - bijna vanzelfsprekend – de fiets is uitgerust met schijfremmen.

Ook de IsoSpeed-technologie is verbeterd. Bij deze technologie kan de zitbuis onafhankelijk van het frame bewegen waardoor je meer comfort ervaart op met name lange ritten en oneffen wegen.

Vooral de allroad fietsers kunnen hun hart ophalen. De Domane gen 4 heeft ruimte voor 38 mm. banden! Niet alleen handig voor vele ondergronden, maar ook gewoon zeer comfortabel en stabiel!

Handige extraatjes

Vernuft is nog zo’n uitdrukking die van toepassing op de engineers van Trek. Zeg maar vaarwel tegen je zadeltas, want de Domane heeft een verborgen opbergvak in het frame. En op de bovenbuisnokken kun je gemakkelijk een frametas monteren. Zo pak je in de onderbuis en in de frametas alles weg wat je onderweg in geval van nood nodig zou moeten hebben.

 

 


 

<strong>Domane SLR 7 gen 4</strong>?>
Ongekend fietsplezier!

Domane SLR 7 gen 4

De nieuwe Trek Domane SLR 7 gen 4 staat nu bij ons in de winkel en in de webshop! 

Shop nu!