Admin 07-11-2021

De nieuwe Giant Revolt gravelbike | Lichter en sneller

Gravel wordt steeds populairder! Dit is dan ook de reden waarom Giant de Revolt opnieuw in ontwikkeling heeft gezet en met fantastische upgrades is gekomen. Lichter, comfortabeler en meer ruimte voor bredere banden!

De nieuwe Giant Revolt gravelbike | Lichter en sneller

D-Fuse Technologie

Het Revolt model staat bekend om zijn verlaagde staande achtervork en ook bij het vernieuwde model is dat weer zo. Het grote voordeel hiervan is dat kleine schokken en stoten van bijvoorbeeld wortels beter worden opgevangen door het frame en de speciale D-Fuse zadelpen. Waar de zadelpenklem zit? Die zit met een verborgen klem in de zitbuis voor een clean uiterlijk en meer flexibiliteit vanuit de zadelpen. Naast de D-vormige buizen en zadelpen wordt elk Revolt model ook uitgerust met het D-Fuse stuur om ook meer comfort aan de voorkant de fiets te creëren.

 

 

Zelfs MTB banden passen in de Revolt

Gezien de huidige parcoursen steeds technischer en uitdagender worden is het bij de nieuwe Revolt mogelijk om maar liefste een bandenbreedte van 53 mm te monteren. Dit wordt mogelijk gemaakt door de Flip Chip technologie. Hierbij kun je het achterwiel iets naar achteren trekken waardoor er meer bandenvrijheid ontstaat voor 53 mm banden. Standaard is het mogelijk om ook al tot maar liefst 45 mm banden te gaan.

 

Giant Revolt gravelbike close-up

 

Genoeg bevestigingspunten

Voor de langere graveltochten waarbij je zoveel mogelijk wilt meenemen onderweg heeft Giant ook gedacht. Door het frame de mogelijkheid te bieden tot maar liefst 6 bidonhouders kun je altijd genoeg drinken meenemen voor onderweg. Waar deze dan geplaatst zijn? Twee op de onderbuis, één op de zitbuis, één op de bovenbuis en twee op de voorvork. Ga jij je dus voorbereiden op ’s werelds grootste gravelrace Unbound oftewel Dirty Kanza dan zal deze fiets je daarbij perfect kunnen ondersteunen!

Standaard tubeless geleverd!

Het rijden met tubeless banden op gravelbikes is wat wij allemaal vanzelfsprekend vinden, echter worden nog steeds niet alle fietsen bij ons geleverd met tubeless banden. Giant doet dit wel en levert alle fietsen tubeless af. Hierdoor is er minder rolweerstand en de kans op lek rijden kleiner.

Liever aluminium?

Wij bij Fietsenwinkel Ten Tusscher bieden de volledige collectie Giant Revolts aan. Wist je dat er ook een aluminium uitvoering van de Giant Revolt is? Dit is één van onze bestverkochte gravelbikes door de erg goede prijs-kwaliteitsverhouding.

Gravel is hot!

Naast de nieuwe Giant Revolt hebben wij ook een ruim assortiment andere merken gravelbikes, zoals Cannondale, Trek, Cervélo, Basso, Pinarello, Liv en Sensa.

 


 

Revolt?>
Giant

Revolt

Shop direct de populairste carbon en aluminium gravelbikes van dit moment! online