100% <u>rijklaar</u> afleveren

100% rijklaar afleveren

Koop je bij ons een fiets in de winkel dan weet je zeker dat de fiets perfect afgemonteerd zal worden door één van onze monteurs die jaarlijks meerdere cursussen en opleidingen volgt! We blijven onszelf altijd ontwikkelen om je als klant de beste ervaring te geven. Bovendien krijg je het unieke Ten Tusscher servicepakket bij aanschaf van een nieuwe fiets!

<strong>Hoe leveren wij</strong> fietsen af?

Hoe leveren wij fietsen af?

Bij het binnenkomen van de fietsen vanuit onze leveranciers controleren wij eerst of de doos netjes binnenkomt. We halen de fiets uit doos en kijken we of er geen beschadigingen te zien zijn. Het stuur wordt gemonteerd en de zadelpen netjes ingevet en gemonteerd. Nadat we de fiets in de haak hebben gehangen zorgen we ervoor dat de remmen en versnellingen op de juiste manier zijn afgesteld waarna we alle boutjes en moertjes controleren zodat we zeker weten dat alles goed vastzit. Vervolgens doen we preventief onderhoud om ervoor te zorgen dat de fiets op langer termijn goed blijft en minder slijtage heeft. Hierbij moet je denken aan het balhoofd en trapas beter invetten zodat deze op lange termijn geen kraakjes en tikjes geven.

<strong>Testen en gratis</strong> short-fit fietsmeting

Testen en gratis short-fit fietsmeting

Na het klaarmaken van de fiets in de haak maakt de monteur buiten een goede proefrit om alles nog eens extra te controleren aangezien de fiets dan gebruikt wordt onder spanning. Het kan namelijk zijn dat de fiets dan net even anders schakelt. Nadat de proefrit is gedaan wordt de fiets als klaar bestempeld in ons systeem en krijg je een SMS of e-mail van ons en kun je de fiets in de winkel ophalen. Ook bij het afleveren van de fiets bieden wij een gratis short-fit fietsmeting zodat je zeker weet dat je goed op de fiets komt te zitten, daarnaast wordt de fiets uitgebreid uitgelegd door één van onze verkopers. Heb je gekozen voor levering aan huis? Lees dan hieronder verder

Levering <strong>aan huis</strong>

Levering aan huis

Wij bieden de service om de fiets aan huis af te laten leveren in heel Nederland, België en Duitsland, maar hoe dit in zijn werk gaat? Wij zijn uniek in het afleveren van fietsen in de winkel, maar deze service willen wij natuurlijk ook bieden als wij een fiets versturen. Dit is dan ook de reden waarom fietsen die verstuurd moeten worden hetzelfde proces doorlopen als fietsen die opgehaald worden in de winkel. De fietsen worden dus ook uit doos gehaald en krijgen ook preventief onderhoud. Nadat de fiets klaar is gemaakt wordt er ook een proefrit gemaakt en zorgen wij dat de fiets netjes verpakt wordt in de doos, hierna plannen we gezamenlijk een leverdatum in. We zorgen na het inplannen van een leverdatum dat onze transporteur “Besseling Koeriersdiensten” de fiets komt ophalen en de fiets netjes bij je thuis komt afleveren. Jij hoeft alleen nog maar de pedalen te monteren en het stuur recht te zetten. Een eventuele benodigde gebruiksaanwijzing ontvang je bij levering.

Het unieke <strong>Ten Tusscher Servicepakket</strong>

Het unieke Ten Tusscher Servicepakket

Bij zowel aanschaf in de winkel als online krijg je het unieke Ten Tusscher servicepakket bij de fiets. Dit wil zeggen dat je de fiets altijd het beste onderhoud kunt geven en met altijd bedoelen we ook echt altijd! De eerste servicebeurt die we na zo’n 2 á 3 maanden adviseren is volledig gratis maar is wel één van de belangrijkste aangezien bij nieuwe fietsen de kabels en boutjes nog even nagelopen moeten worden. Doe deze beurt dan ook altijd! Nadat je deze beurt hebt uitgevoerd kun je halfjaarlijks langskomen voor een servicebeurt van slechts € 29,95 in plaats van het normale tarief voor een onderhoudsbeurt van € 75,-. Dit is een service die niet stopt na 2 jaar maar dit kun je bij wijze van spreken 20 jaar lang volhouden. Dit servicepakket maakt ons als Ten Tusscher uniek en zorgt ervoor dat je langer en met veel plezier rond kunt fietsen op de aangeschafte fietsen.