Wahoo Kickr Climb

Op voorraad
SKU
0853988006416

Het gevoel van buiten fietsen zo realistisch mogelijk naar binnen brengen? Dan is deze Wahoo Kickr Climb een must-have, het past namelijk automatisch de stijgingspercentages aan qua houding op uw fiets. Meer informatie

€ 549,00
0853988006416
Rijklaar afgeleverd
  • Persoonlijk advies
  • De beste fietsen
  • Grootste voorraad
  • Klanten geven ons een 9
Employee Photo

Heeft u vragen over dit product?

Lees hieronder verder of neem contact met ons op.

Wahoo Kickr Climb

Productomschrijving

Als je bijvoorbeeld aan het fietsen bent op Zwift en je rijdt een klim omhoog van 10% dan kom je in de hoek te fietsen zoals je normaal gesproken ook zal fietsen bij een hellingspercentage van 10%.

Sneller omhoog tijdens echte beklimmingen

Niet alleen het plezier van het fietsen met een Kickr Climb wordt groter ook de efficiëntie van je training gaat hiermee omhoog. Zo zorgt het fietsen in een andere hoek voor ander gebruik van je spieren, hierdoor train je ook echt beter op het klimmen waarbij je tijdens echte beklimmingen alleen maar sneller zult gaan. Een vakantie in de Alpen of die ene Cyclo-sportief waar je zo goed mogelijk voorbereidt voor wilt zijn? De Wahoo Kickr Climb helpt je daarbij!

’S avonds nog even een snel rondje Zwiften!

De Wahoo Kickr Climb bereikt een hellingsgraad van maar liefst 20% tijdens beklimmingen en -10% bij het dalen. Hierdoor wordt het fietsen met apps zoals Zwift of Kinomap veel interactiever en ga je met plezier ’s avonds nog even een rondje fietsen tijdens de donkere winterdagen. Mocht je heel specifiek op klimmen willen trainen is het zelfs mogelijk om met de stuurbediening de hoek op een bepaalde stand te laten staan. De Wahoo Kickr Climb koppelt met de Kickr, Kickr Core en de Kickr Snap.

Wahoo Kickr Climb

Specs Wahoo Kickr Climb

Merk Wahoo
Product subgroep Fietstrainer
Toon alle specificaties
Toon minder specificaties
Gerelateerde producten en categorieën